Hoe werken we?

Pasta-express is een onderdeel van traiteur en cateraar "Optimo bvba" te Lummen die al jarenlang een vaste waarde betekent op het gebied van kwaliteitscatering. Pasta-express is de online poot van "Optimo bvba" voor al uw pastabuffetten en garandeert dan ook dezelfde kwaliteit en hoogstaande hygiënische standaarden als haar moederbedrijf.

Modulair

We kiezen bij onze pastabuffetten resoluut voor een modulair systeem met diverse basispakketten die naar uw wens aangepast kunnen worden met diverse opties. Zo kan u kiezen voor een receptiearrangement of een nagerecht, wil u zelf afhalen, laten levern of laat u dit liever aan onze professionals over. Meer informatie hierover kan u terugvinden in de rubriek Opties in het gedeelte "praktisch". Kortom u bepaald zelf het budget van uw pastabuffet en de service die u wenst.

Vaste prijs

Bij ons geen verrassingen , alle prijzen staan vast en zijn bekend vanaf het moment dat u bestelt. Nadat u besteld heeft wordt uw bestelling en de bijhorende kost nog eens keurig bevestigt via email. Dus geen onaangename verrassingen achteraf door facturen met een eindeloos aantal "verborgen" supplementen.

Online bestellen

Niets zo eenvoudig als online bestellen: vanuit uw luie stoel geeft u de bestelling voor uw pastabuffet in, er wordt indien gewenst een kopie van uw bestelling naar uw emailadres gestuurd. Binnen de 48u. ontvangt u van ons een orderbevestiging van uw bestelling met alle door u gewenste opties. Twee dagen voor de levering wordt nog eens telefonisch contact met u opgenomen om alles te overlopen en te kijken of de opgegeven aantallen nog kloppen.

Betaling

Wij vragen geen voorschotten of betalingen vooraf, u betaalt pas bij levering van uw pastabuffet, veiliger kan niet meer. Bij levering krijgt u een factuur met de door u opgegeven gegevens, wij vragen u wel deze contant en gepast te betalen aangezien wij geen wisselgeld bij hebben bij levering.